IN STIJL SAMENWERKEN!

EASY PUSH, ONTSPANNING DOOR ÉÉN DRUK OP DE KNOP!

PREV
NEXT

Palmberg CREW

Intelligent – dynamisch – veelzijdig!

Maak gebruik van de luxe om met CREW snel te wisselen tussen zittend en staand werken. CREW is de dynamische, veelzijdige oplossing voor uw kantoor. Als vaste hoogte (720 mm), in hoogte verstelbaar metEasy Push (650 - 850 mm) of slinger (650 - 850 mm) tot aan de oplossing met elektromotor (650 - 1250 mm), CREW zorgt voor de juiste dynamiek op uw werkplek. In combinatie met houtmaterialen met laserbewerkte rand en nuttige, optionele aanvullingen op het gebied van aansluiting, kabelmanagement en ergonomie wordt CREW de complete oplossing voor uw officeteam.

Te lang zitten of staan in het kantoor is met de CREW Gasveertafel verleden tijd. Het concept voor een stroomloze maar toch dynamische werkplek is gebaseerd op het telescopische frame van de Crew werkplek.

Zitten – Staan - Bewegen!

Door het vederlichte activeren van de gasdrukveer direct onder het tafelblad, is de gewenste werkhoogte (680 - 1180 mm) snel bereikt. Zo is het mogelijk dat de CREW Gasdrukveertafel voor elke werknemer een werkplek bied naar de individuele behoeften.

CREW Bench

Als onderdeel van een steeds veranderende kantooromgeving, waarin de omvang en samenstelling van teams voortdurend verandert, heeft het optimaal gebruik van ruimte een hoge prioriteit. De CREWBench ondersteunt dergelijke teams – zonder dat hun welbevinden daarbij buiten beschouwing wordt gelaten. De CREW-Bench laat zich individueel aan de behoeften van de werknemers en hun taken aanpassen. In combinatie met TERIO PLUS zijn zowel individuele als een grote verscheidenheid van organisatorische elementen voor de dagelijkse werkzaamheden te integreren – zonder daarbij de collega’s uit het oog te verliezen.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE....

TOP