" Hoe wij verantwoord hergebruik stimuleren? Wij geven u een eerlijke prijs en ontzorgen van A tot Z ! " 

Ryan Brown, Inkoop & Hergebruik

 

R&M kantoor- en designmeubilair is altijd geïnteresseerd in het opkopen van kantoorinventarissen. Of het nu gaat om enkele werkplekken of een compleet kantoorpand, geen project is voor ons te groot (of te klein).

Verantwoord hergebruik

Meubilair dat wij opkopen krijgt bij ons een tweede leven. Opkoop en hergebruik voeren wij uit onder de naam R&M SecondLife, dat letterlijk betekent "tweede leven". Dat is wat wij doen, uw meubilair een tweede kans geven. Met als doel de productie van afval en onnodige CO2 uitstoot te minimaliseren.

 

" Circulair inrichten begint bij bestaand meubilair een tweede kans geven. "

Ryan Brown, Circulaire kantoorinrichtingen

 

Hoe wij dat doen?

Bureaustoelen, roldeurkasten, bureau's, tafels en vergaderstoelen worden bij binnenkomst gecontroleerd op technische aspecten en de conditie waarin het product zich bevindt. Aan de hand van deze check worden bureaustoelen bij ons (indien noodzakelijk) opnieuw gestoffeerd en bureau's voorzien van nieuwe werkbladen. Particulieren en (startende)bedrijven maken hierdoor dankbaar gebruik van uw meubilair dat op deze wijze een tweede leven tegemoet gaat. Een win-winsituatie.

 

Logistiek; de belangrijkste schakel

Met ruim 8000 m2 opslag, eigen vrachtwagens en ervaren medewerkers zijn wij in staat uw meubilair; snel, vakkundig en op een bovenal milieuvriendelijke wijze uit te huizen. Wij werken aan de hand van een vooraf overeengekomen planning om de impact op uw dagelijkse operatie tot het minimale te beperken. Wij doen alles in samenspraak met u en in goed overleg.

 

Bezemschoon & casco opleveren

Indien u wenst dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd is dat uiteraard mogelijk. Eventuele casco oplevering behoort tevens bij ons tot de mogelijkheden.

 

Voordelen van R&M SecondLife

  • U ontvangt een eerlijke prijs

  • Wij gaan discreet te werk

  • Eén contactpersoon gedurende het gehele traject

  • Eigen transport en ervaren medewerkers

  • Vooraf betaling mogelijk

  • Omvang van het project is geen probleem

 

Uw contactpersoon:

Ryan Brown

Inkoop & hergebruik

Tel: 06 151 38 847

E-mail: info@rmalkmaar.nl

TOP